Entertainment

Mary Borsato geeft update over status Marco en Leontine

12 november 2020 12:23 Aangepast: 12 november 2020 12:32
Leontine en Marco Beeld © ANP

Van haar drie kinderen lijkt de 53-jarige Marco nog het meest op haar. Dat vertelt Mary Borsato (75) in de nieuwe 'Beau Monde'. Het is volgens Mary dan ook niet gek dat de scheiding tussen Marco en Leontine (52) harmonieus verloopt. "Je kunt je ex helemaal zwart maken, maar dat is nergens voor nodig."

"Samen zijn ze fantastisch met de kinderen"

Volgens Mary kunnen haar zoon en ex-schoondochter nog altijd goed door één deur. Dat komt volgens haar vooral doordat Marco aan haar het goede voorbeeld heeft gehad; Mary is twee keer gescheiden. "Als ik zie hoe hij dingen regelt, denk ik: zo zou ik het precies hebben aangepakt. Wacht: zo héb ik het ook aangepakt!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Leontine Borsato heeft schoon genoeg van 2020

Er werd veel geschreven over de showbizz-breuk. Toch probeerde Mary al het nieuws zoveel mogelijk te ontwijken. "Ik heb me daarvoor afgesloten: ik keek geen showbizz-programma’s, als ik iets op mijn telefoon tegenkwam, klikte ik het weg en wanneer mensen erover begonnen, zei ik: 'Ik ben niet thuis.'"

De zanger heeft sinds januari last van een flinke burn-out. "Zo’n burn-out is pittig, beetje bij beetje gaat het beter. Hij moet veel verwerken", zegt zijn moeder daarover. "Gelukkig heeft hij fijne vrienden om zich heen en gaan hij en Leontine goed met elkaar om. En samen zijn ze fantastisch met de kinderen."

Het hele interview met Mary Borsato lees je vanaf morgen in de nieuwe Beau Monde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Leontine druk bezig om van Borsato-naam af te komen

In februari zetten Marco en Leontine een punt achter hun relatie. "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven", lieten zij destijds in een statement weten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore