Entertainment

De bom barst in Lang Leve de Liefde: 'Steek maar in je reet'

11 november 2020 14:11 Aangepast: 11 november 2020 14:13
Beeld © SBS

In het programma 'Lang Leve de Liefde' gaan singles minimaal 24 uur met elkaar op date. Dat kan best pittig zijn, zeker als je potentiële nieuwe liefde geen 'stukkie kaas' voor je wil snijden.

"Ik vind het echt een blamage. Ik vind dit krenterigheid"

Het botert niet écht tussen de 78-jarige Johan en de 73-jarige Anne, zo was gisteren in het datingprogramma te zien. De twee zijn al enkele jaren vrijgezel en staan open voor de liefde. Maar elkaars soulmate zullen ze niet zo gauw worden. Als Johan naar een voetbalwedstrijd kijkt, heeft hij erg veel zin in een stukje kaas. "Zou jij straks een paar stukjes kaas voor mij willen snijden?" vraagt hij, maar Anne peinst er niet over. "Waarom? Dat kun je zelf ook. Dat kan toch in de pauze?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lang Leve de Liefde-kandidaat tegen date: 'Ben je niet lesbisch?'

"Het zijn gewoon een paar stukjes kaas. Maar is goed. Dan praten we er niet meer over", moppert Johan. Als het spannend wordt in de wedstrijd en hij wil dat Anna ook meekijkt, lijkt de sfeer helemaal weg. "Je kunt me niet dwingen", aldus Anne.

Ook de volgende dag is de sfeer nog om te snijden. Johan heeft namelijk een herfststukje voor Anne meegenomen, maar heeft zelf niks gekregen. "Ik heb dit herfststukje voor je meegenomen, maar jij hebt helemaal niks meegenomen, hè? Alleen jezelf heb je meegenomen, helemaal niks. Wat ik met jou heb meegemaakt, helemaal niks. Ik vind het echt een blamage. Ik vind dit krenterigheid", blaast Johan.

Anne is er helemaal klaar mee: "Ik vind jou een geweldige botte kerel. (…) En dat herfststukje van jou, dat mag je lekker in je reet steken", zo is te zien in de promo voor de aflevering van vanavond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouwonvriendelijke Lang Leve de Liefde-kandidaat oogst kritiek

Hoewel we ervan uitgaan dat deze twee elkaar niet vaker zullen gaan zien, is het afwachten geblazen. De ruzie tussen de twee is vanavond in Lang Leve de Liefde te zien om 18:00 uur op SBS 6.

Wie het wel al lang volhouden zijn Danny en Jenny de Munk. Aan RTL Boulevard vertelden ze openhartig over hun roerige liefdesleven. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore