Entertainment

Fans starten petitie: 'Johnny Depp terug in Fantastic Beasts'

11 november 2020 11:54 Aangepast: 11 november 2020 11:59
Johnny Depp in 'Fantastic Beasts' Beeld © Warner Brothers

Johnny Depp (52) is 'in overleg' opgestapt als Gellert Grindelwald in de 'Fantastic Beasts'-serie, maar zijn fans geven niet zomaar op. De trouwe volgers van de acteur gaan de nieuwe film boycotten als hij zijn rol niet terugkrijgt en hebben een petitie gestart om dat voor elkaar te krijgen.

"We willen hem terug!"

De perikelen rondom Johnny en zijn ex-vrouw Amber Heard hebben hem de kop gekost bij Fantastic Beasts. De acteur is verwikkeld in een ellenlange rechtszaak met zijn voormalige liefje en de negatieve publiciteit zorgde ervoor dat de filmmaatschappij hem heeft laten gaan. Dat tot groot ongenoegen van zijn fans, die inmiddels een petitie gestart zijn om hem toch te laten terugkeren in de filmreeks. "We willen hem terug! Warner Brothers moet naar de fans luisteren, anders boycotten we de film", klinkt het in het verzoekschrift. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mads Mikkelsen in de race om Johnny Depp te vervangen

Er zijn inmiddels al zo'n 110 duizend handtekeningen verzameld voor de petitie via Change.org. Een andere groep fans heeft een ander idee hoe Johnny's personage alsnog een onderdeel kan zijn van Fantastic Beasts. In de eerste film van de reeks was Colin Farrell te zien als Percival Graves, wie later Grindelwald in vermomming bleek te zijn. Daarom willen ze nu dat Colin de vervanger van Johnny wordt. De tijd zal het leren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp krijgt hele vergoeding Fantastic Beasts uitbetaald

Johnny deelde zelf het nieuws dat hij geen onderdeel meer uitmaakt van Fantastic Beasts en liet in hetzelfde statement weten verder te strijden tegen de aantijgingen van zijn ex Amber. In de video hieronder zie je hoe het er nu voor staat in hun rechtszaak. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore