Entertainment

Docu Famke Louise ontroert Beau: 'Raad iedereen aan om te kijken'

11 november 2020 09:33
Beau van Erven Dorens en Famke Louise Beeld © ANP

Van de coronacrisis die er mentaal en financieel inhakt tot #ikdoenietmeermee: tijdens het bewogen jaar van Famke Louise (21) stond documentairemaker June met haar camera in haar hand om de rapper te volgen. Gisteravond schoven ze samen aan in 'BEAU' om te praten over de docu 'Famke Louise: Next'.

"Ik zou je wel in mijn armen willen nemen en willen knuffelen"

Beau onthult dat het hem ontroerde om de open en rauwe documentaire van Famke te zien. Ze spreekt niet alleen over de breuk met haar management en Ali B, maar ook over het overlijden van haar vader, de mishandeling door haar vriendje en de sekstape die hij van hen opnam. "Ik zou je wel in mijn armen willen nemen en willen knuffelen", vertelt Beau. "Je leert jou echt op een andere manier kennen. Dat is ontzettend goed gelukt, maar ik moest af en toe ook een traantje wegpinken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise had identiteitscrisis tijdens eerste lockdown

Figuurlijk slaat Beau ook zijn armen om Famke heen. Over de mishandeling door haar ex adviseert hij haar live op televisie. "Dát is dus een hashtag waard, want daar kom je uit voor wat je hebt meegemaakt. Ik zou die man aanklagen. Ik zou alles doen wat in je macht ligt om dat aan te pakken."

Tot slot raadt hij alle kijkers aan om de documentaire te kijken op Videoland. "Ik heb het al gezien, en ik raad het iedereen aan. Het is een aanrader om haar beter te leren kennen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau gaat er in nieuw seizoen weer 'keihard tegenaan'

Ook RTL Boulevard sprak gisteren met Famke over haar documentaire. Zo biecht ze op dat ze het in het begin heel naar vond om door de camera's gevolgd te worden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore