Ga naar de inhoud
Entertainment

Smullen: The Greatest Showman komt naar Disney+

Hugh Jackman in 'The Greatest Showman' Beeld © TSG Entertainment

De fans van 'The Greatest Showman' hebben er lang op moeten wachten, maar de musical komt nu eindelijk naar een streamingdienst. Op Disney+ kun je binnenkort genieten van Zac Efron (33), Zendaya (24) en Hugh Jackman (52) die al zingend door de trapezes zwieren.

Nog een paar nachtjes wachten en dan is het zover. The Greatest Showman komt namelijk op 20 november naar Disney+. In de musicalfilm maken we kennis met P.T. Barnum, die gespeeld wordt door Hugh. Samen met een aantal freaks zet hij een circus op, dat na verloop van tijd behoorlijk wat bezoekers trekt. Onder het genot van heerlijke liedjes krijgen we een blik in de wereld van de bijzondere circusartiesten. 

Regisseur:
Lees ook:
Regisseur: 'Er komt een vervolg op The Greatest Showman'

The Greatest Showman was een gigantisch bioscoopsucces en is de op twee na best verkopende musicalfilm aller tijden. Over een paar weken kun je er dus oneindig vaak van genieten op Disney+. 

Zac Efron is sowieso niet vies van een musicalfilm links of rechts, hij brak er zelfs met eentje door. Maar de acteur is van alle markten thuis en maakte de tongen los met zijn rol als seriemoordenaar Ted Bundy. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Ophef om Zac Efron als Ted Bundy

05:30

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore