Entertainment

'Kim Kardashian volledig gehersenspoeld door Kanye'

10 november 2020 01:28 Aangepast: 10 november 2020 09:13
Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Volgens Larsa Pippen (46), de ex-vrouw van voormalig Chicago Bull basketballer Scottie Pippen, is de vriendschapsbreuk tussen haar en Kim Kardashian (40) te wijten aan Kanye West (43). Volgens Larsa zou hij Kim, en de rest van haar familie, volledig gehersenspoeld hebben. Dit meldt 'Page Six'.

"Kanye heeft die hele familie ervan weten te overtuigen dat al het kwaad van mijn kant komt"

Larsa en Kim waren jarenlang dikke vriendinnen en deelden alles met elkaar. Totdat Kanye roet in het eten gooide. "Kanye was ontzettend wantrouwig naar mensen toe, zeker naar mensen rondom Kim. Ik had het gevoel dat het beter was om even wat afstand te nemen, omdat ik absoluut geen stoorzender in hun huwelijk wil zijn. Daarbij heb ik zelf genoeg aan mijn hoofd. Maar Kanye heeft die hele familie ervan weten te overtuigen dat al het kwaad van mijn kant komt," aldus Pippen.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Zoveel miljoen kostte Kanye West zijn presidentscampagne

Oorspronkelijk hadden Larsa en Kanye een goede verstandhouding en belde hij haar vaak op om zijn hart te luchten. Iets teveel, naar Larsa's zin. Ze blokte Kanyes telefoonnummer, iets wat hem woest maakte. "Als Kim en Kanye denken beter af te zijn zonder mij, dan is dat prima. Het is hun huwelijk en als het hen helpt om mij niet meer te zien of horen: dikke prima wat mij betreft."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Kanye's eerste stem ooit gaat naar zichzelf

Larsa's ex-man Scottie was sowieso geen fan van Kanye en de Kardashians. "Hij vond het geen goed idee om onze jongste kinderen met de Kardashian kinderen te laten omgaan. Maar daar heb ik me nooit wat van aangetrokken. Hij kan niet voor mij bepalen wat ik met onze kinderen doe als ze bij mij zijn."

Kanye West heeft onlangs een gooi gedaan naar het presidentschap in Amerika, waar hij iedere Amerikaan met een baby een miljoen dollar beloofde. Hier zie je alles over in onderstaande video: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore