Entertainment

Albert Verlinde over Connie: 'Ik hoop dat het snel goedkomt'

09 november 2020 23:25 Aangepast: 10 november 2020 09:36
Beeld © ANP

Albert Verlinde (59) wil graag snel verzoenen met zijn buurvrouw Connie Witteman (69). Zij gaf maandag aan aangifte te doen tegen Albert. Zondagavond deelde ze een video waarin ze zich kritisch uitliet over de coronamaatregelen, waarop de theaterproducent in 'Shownieuws' zei dat hij haar 'door het trappenhuis' wilde trekken.

"Die kop koffie, die staat"

Na de uitzending heeft Albert direct geprobeerd Connie te bereiken, maar die had geen behoefte aan contact. "Die kop koffie, die staat," zegt hij maandagavond aan tafel bij de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Beau.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Bonje met de buren: Connie Witteman ziedend op Albert Verlinde

In de video roept Witteman op de grenzen te sluiten, iets wat Albert onverantwoord vindt. "Iedereen mag zijn eigen mening hebben en iedereen mag zijn eigen emotie hebben," zegt hij daarover. Hij benadrukte aan tafel dat hij haar niet had gezien afgelopen weekend, omdat hij niet thuis was. "Het was overdrachtelijk bedoeld. Ik wil helemaal geen lijfelijk geweld," aldus de theaterproducent.

De 69-jarige Connie gaf eerder aan aangifte te doen, omdat 'ik niet tegen zo'n grote agressieve man ben opgewassen'. Ze vindt het onbegrijpelijk dat Verlinde haar op televisie zo schoffeerde.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Albert Verlinde vertrekt bij Stage Entertainment

"Ik hoop oprecht dat het snel goedkomt," zegt Albert over de ruzie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore