Entertainment

Zwangere Romee Strijd deelt intieme kiekjes van haar lichaam

09 november 2020 19:01 Aangepast: 09 november 2020 19:02
Romee Strijd Beeld © ANP

Ze is zwanger, trots en wil haar geluk met het wereldwijde web te delen. Topmodel Romee Strijd (25) is uit de kleren gegaan voor een smaakvolle fotoshoot in magazine 'dsection' en plaatst het resultaat nu op social media.

Hoewel Romee inmiddels aan het aftellen is tot ze haar eerste kindje met haar partner Laurens in de armen kan sluiten, heeft ze toch nog een plekje in haar agenda gevonden voor deze fotoshoot. Ze is gevraagd om naakt op de foto te gaan en hoewel ze als Victoria's Secret-model het een en ander gewend is, hebben we Romee nooit eerder zo gezien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Romee Strijd noodgedwongen aan bed gekluisterd

Eind september werd bekend dat Romee een tijd aan huis gekluisterd was. Ze kampt namelijk met bekkeninstabiliteit. "Het doet pijn als ik loop, of als ik bepaalde bewegingen doe. Dus moet ik heel rustig aan doen." Het model slijt haar dagen door veel op bed te liggen: "De meeste dagen lig ik gewoon op bed, lees ik boeken, doe ik iets voor werk, wat dan ook. Maar niks geweldigs."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Romee Strijd verhuist om ruimte voor baby te maken

De zogenoemde gender reveal van het koppel ging er spectaculair aan toe. Hieronder zie je er alles over en onthullen Romee en Laurens of ze een jongen of meisje krijgen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore