Entertainment

Monica wil van hormonen af: 'Ben een half jaar een draak geweest'

09 november 2020 17:31 Aangepast: 09 november 2020 17:33
Monica Geuze Beeld © ANP

Dat Monica Geuze (25) niet bang is om grote delen van haar leven te filmen, weten de vaste kijkers van haar vlogs. Ook in haar nieuwste video is ze bijzonder openhartig. Ze besluit zelfs om haar volgers te betrekken in haar anticonceptie struggles, nadat ze besloten heeft dat ze niet langer de spiraal wil.

"Ik vond het totaal niet prettig"

Na de bevalling van Zara-Lizzy, die nu 2 jaar is, heeft Monica een spiraal laten zetten, zo vertelt ze in haar nieuwste vlog. Maar dat levert de nodige problemen op. "Ik heb sinds ik bevallen ben een spiraal laten plaatsen. Dat vond ik niet super prettig. Het is een spiraal met hormonen en toen ben ik echt een half jaar lang een draak geweest", vertelt Monica. 

"Ik voelde mood swings opkomen, opvliegers. Ik merkte echt dat het met hormonen te maken had. Ik vond het totaal niet prettig." Daarnaast heeft ze sinds het spiraaltje vaak last van infecties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze zet drastisch besluit door

Maar haar zoektocht naar een goed alternatief zónder hormonen heeft Monica niet ver gebracht. Omdat ze met haar nieuwe vriend Robbert op dit moment geen kinderwens heeft, wendt ze zich tot haar volgers om te vragen wat zij aanraden. "Ik wil die hormonen eruit", klinkt ze vastberaden.

"Ik wil niet meer volgestopt worden met hormonen. Misschien hebben jullie tips of dingen die werken. Je zou denken dat de enige oplossing condooms zijn. Dat vind ik ook k*t. Waarom is hier niks beters voor?" sluit ze boos af. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze: 'Relatie met Robbert is anders dan met exen'

Eerder besprak de verliefde Monica ook al of ze een broertje of zusje voor Zara-Lizzy wilde. Wat ze daarover te zeggen heeft, zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore