Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers vinden nieuwe programma Jeroen Pauw een verademing

Beeld © NPO

Zondagavond was Jeroen Pauw (60) voor het eerst te zien met zijn nieuwe programma: 'Pauw Komt Binnen'. In deze talkshow ontvangt Jeroen zijn gasten niet, maar ontvangen zijn gasten hem: op hun werkplek, in hun huis, enzovoort. De eerste aflevering werd opgenomen in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Kijkers genoten als vanouds van Jeroen.

"Graag elke avond zo'n soort programma"

In deze eerste uitzending van Pauw Komt Binnen sprak Jeroen over de impact van het coronavirus op het ziekenhuis en ook de uitgestelde zorg, dat als een gevolg van de coronacrisis leidt. Jeroen sprak met ziekenhuispersoneel, maar ook met patiënten.

Waar kijkers thuis niet altijd direct enthousiast zijn over nieuwe programma's, lijkt dat hier wel direct het geval te zijn. 'Wat een positieve openbaring is het toch elke keer weer als Jeroen Pauw zich met dit soort zaken bemoeit. Misschien dat hij zelf niet meer elke avond wil, maar wat zou ik zijn terugkomst ontstellend hard toejuichen en verwelkomen', schrijft een kijker via Twitter.

Jeroen
lees ook:
Jeroen Pauw twijfelt niet aan zijn nieuwe programma

Andere kijkers vinden het ook fijn om Jeroen weer op de kijkbuis te zien. Ze noemen zijn nieuwe programma zelfs een verademing. 'Een keer geen politici of BN'ers om de boel te duiden met makkelijke meningen', reageert iemand. Een ander: 'Wat is Jeroen Pauw een verademing met zijn nieuwe programma. Geen gebabbel geen betweters en gelukkig geen amusement. Graag elke avond zo'n soort programma.'