Ga naar de inhoud
Entertainment

Daniëlle Oerlemans bijna in realityserie The Real Housewives

Reinout en Danielle Oerlemans Beeld © ANP

Daniëlle Oerlemans (47) is tot twee keer toe gevraagd mee te doen aan de populaire Amerikaanse realityserie 'The Real Housewives of Beverly Hills'. "Ik heb direct nee gezegd", onthult de voormalig wielrenster en presentatrice in 'Het Parool'.

"Je mag nooit nooit zeggen, maar in principe niet, dat laat ik lekker aan mijn man over"

"Zo’n realityserie moet bij je passen, met al die ruzies die worden bedacht. En dan moet Reinout er ook in, terwijl we de hele dag worden gevolgd door camera’s. Zie je dat al voor je?" aldus Daniëlle, die samen met haar man Reinout Oerlemans en gezin in Los Angeles woont.

Dit
Lees ook:
Dit is de beroemde BFF van Danielle Oerlemans

Daniëlle, die zich de laatste jaren bezighield met de verbouwingen van hun huizen, hoeft ook niet meer op televisie. "Je mag nooit nooit zeggen, maar in principe niet, dat laat ik lekker aan mijn man over", zegt ze. "Ik ben me ook gaan realiseren dat ik van verbouwen en creëren veel gelukkiger word. Ik heb daar veel van geleerd, omdat Reinout me altijd in het diepe gooide en me veel vertrouwen heeft gegeven."

Danielle Oerlemans over American Dream-avontuur met familie

03:43

"Daarentegen word ik onzeker en zelfbewust als ik voor de camera sta. Voor tv moet je een dikke huid hebben en presenteren is echt een vak. Ik ben beter ­achter de schermen", besluit Daniëlle. "Bovendien heeft mijn man al een heel druk leven, dus dan is het fijn als er één ouder thuis is voor de kinderen."

Dochter
Ook leuk:
Dochter (16) Reinout en Daniëlle Oerlemans mag naar Harvard