Entertainment

Freek Vonk over relatie: 'Liefde laat zich niet sturen'

07 november 2020 10:19 Aangepast: 07 november 2020 14:58
Freek Vonk Beeld © ANP

Freek Vonk (37) is niet erg bezig met zijn liefdesleven. De bekende tv-bioloog is op dit moment 'lekker vrijgezel', vertelt hij in 'De Telegraaf'. "Wat trouwens niet betekent dat ik niet date."

"Liefde laat zich niet sturen. Ik zit er zelf niet zo mee want ik ben heel graag alleen"

Volgens de inmiddels 37-jarige Freek valt het echter niet mee om met hem een relatie te hebben, ook omdat hij normaal gesproken acht maanden per jaar op reis is. "Het is niet dat er ik niet voor open sta. Liefde laat zich niet sturen. Ik zit er zelf niet zo mee want ik ben heel graag alleen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Freek Vonk: 'Doe nooit wat ik met slangen doe'

Binnenkort verschijnt het negende seizoen van Freeks Wilde Wereld op tv en als het aan Freek ligt komen er nog veel meer reeksen. De bioloog is nog lang niet klaar met 'het jongleren met gevaarlijke dieren'.

"Integendeel, ik heb zelfs een hele verlanglijst van landen, Colombia, Peru, Chili en vooral dieren die ik nog wil meemaken", aldus Freek. "Wat denk je van narwals, walvissen met een bizarre meterslange slagtand. (...) Het programma is gewoon zo leuk om te doen. Ik haal er enorm veel energie uit."

Freek was een lange tijd samen met Eva Jinek, die inmiddels een kind heeft met haar nieuwe vriend. Iets wat Freek haar van harte gunt:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:L

Freek Vonk over eerste solovlucht als helikopterpiloot: 'Kicken'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore