Entertainment

Beau: RTL heeft geen interesse meer in programma's zoals Five Days Inside

07 november 2020 09:35 Aangepast: 07 november 2020 13:37
Beau in Five Days Inside Beeld © Vincent TV Producties

Beau van Erven Dorens (49) vindt het jammer dat het programma 'Geraldine en de Vrouwen' door RTL op zondagavond is geprogrammeerd. De presentator, die het programma heeft geproduceerd, vindt het daar te zwaar voor.

"Van mij willen ze het in ieder geval niet meer hebben"

"De zender moet bepalen waar het komt, maar natuurlijk is zondagavond kwart voor 11 niet ideaal. Als je weekend er bijna op zit, wil je dat met iets luchtigers afsluiten", zegt Beau zaterdag in het AD. "Dit is een zwaar programma dat nooit heel veel kijkers zal trekken. Maar het is een waanzinnig belangrijk onderwerp."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens maakt statement met borsthaar-foto

Volgens Beau doet Geraldine het geweldig en is er een jaar lang met hart en ziel aan het programma gewerkt. "Als je dan tegenover Arjen Lubach wordt gezet... Dit hoort op een dinsdag, woensdag of donderdag."

Beau, die maandag begint aan een nieuwe serie van zijn talkshow Beau, vindt het ook jammer dat RTL steeds meer kiest voor lichte programma's. "We hadden net een mooie traditie opgebouwd. Met Five Days Inside, met de daklozenprogramma's. Ik vermoed dat dat nu afgelopen is", zegt hij. "Van mij willen ze het in ieder geval niet meer hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens met blauwe lip terug van surfweekend

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore