Ga naar de inhoud
Entertainment

Déze BN'ers zijn de Vlinder en Kameleon in The Masked Singer

Vlinder en Kameleon Beeld © RTL/Laura Oldenbroek

De spanning was weer om te snijden in de studio van 'The Masked Singer'. Met nog maar een paar kandidaten in de race en het einde van het seizoen in het zicht, is de grote vraag: wie vliegt eruit in de halve finale? De Vlinder en de Kameleon moeten vanavond het veld ruimen en onthullen hun ware identiteit.

Let op, dit artikel bevat spoilers.

Als kandidaat van The Masked Singer wil je één ding niet, en da's in de sing-off belanden. Maar met nog zo weinig kandidaten in de race is het bijna onvermijdelijk om niet bij de laatste drie te eindigen. Vanavond was dat helaas wel het geval voor de Vlinder en de Kameleon. Ondanks hun prachtige stem was het publiek hard: deze twee kandidaten moeten hun masker afzetten. 

Vijf
Lees ook:
Vijf nieuwe karakters maken opwachting in The Masked Singer

De Vlinder

Het bleef lange tijd gissen naar de echte naam van de Vlinder, maar het is niemand minder dan GTST-ster Babette van Veen. De hints waren overduidelijk en alle panelleden waren het over eens: de Vlinder moet Babette wel zijn. Panellid Buddy is maar wát blij dat zijn televisiemoeder meedoet aan dit avontuur. Zelf had Babette overigens niet gedacht dat ze zover zou komen. 

Joris
Lees ook:
Joris werd na eerste aflevering The Masked Singer al ontmaskerd

De Kameleon

Ze is een weergaloze zangeres, maar vlak voor de finale wordt ze toch weggestemd. Ze is er zelf nog een beetje ondersteboven van. Samantha Steenwijk had de eer om wekenlang op te treden als Kameleon in The Masked Singer. Het panel was het unaniem met elkaar eens en stemden allemaal op Samantha. 

Samantha
Lees ook:
Samantha Steenwijk hint op deelname The Masked Singer

In de aflevering van vanavond maakten John van den Heuvel en Kees van der Spek onverwachts hun opwachting. Zij voelden alle kandidaten eens flink aan de tand.

John van den Heuvel en Kees van der Spek in The Masked Singer

03:50