Ga naar de inhoud
Entertainment

Chantal Janzen: 'Linda en ik weten hoe de vork in de steel zit'

Beeld © ANP

Een gloednieuw seizoen van 'Oh, Wat Een Jaar!' staat morgenavond op de programmering. Mét een nieuw gezicht, want niemand minder dan Chantal Janzen (41) neemt het presentatiestokje van Linda de Mol (56) over. De nieuwe klus van de RTL-koningin ligt een tikkie gevoelig. Wij spraken haar erover.

"Het is gewoon heel vervelend als je je programma niet mee kunt nemen"

Als bedenker en presentatrice van Oh, Wat Een Jaar! was het voor Linda moeilijk om te horen dat ze haar 'baby' niet mee mocht nemen naar haar nieuwe werkgever SBS6. Dat uitgerekend Chantal, nu de concullega van Linda, de honneurs waarneemt, is tegen het zere been. Maar Chantal heeft goede redenen om wél gewoon 'ja' te zeggen tegen de klus. Dat vertelt ze in de video hieronder.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen: 'Ik ga het anders doen dan Linda de Mol'

"Ik vind het vervelend dat het voor haar zo gegaan is", vertelt Chantal aan entertainmentdeskundige Aran Bade. "Het is een geschil tussen de zender en haar. Als ik het niet had gedaan, had Lieke het gedaan. Of Caroline. Ik kan me voorstellen dat ze het vervelend vindt, los van wie het ook doet. Het is gewoon heel vervelend als je je programma niet mee kunt nemen." 

Chantal Janzen: 'Linda en ik weten hoe de vork in de steel zit'

01:43
Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen vreesde voor carrière na geboorte James

In de eerdere seizoenen waren Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge te zien als teamcaptains, maar Jeroen doet dit seizoen niet meer mee. Hij wordt vervangen door Carlo Boszhard. Ruben is nog wel te zien in het programma.

Oh, Wat Een Jaar! is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en Videoland.