Ga naar de inhoud
Entertainment

Samantha Steenwijk hint op deelname The Masked Singer

Samantha Steenwijk.

Miljoenen kijkers bijten zich wekelijks stuk tijdens 'The Masked Singer'. Wie zitten er toch in die pakken? Zangeres Samantha Steenwijk (34) lijkt zichzelf een klein beetje voorbij te praten.

"Klopt het dat jij meedoet aan The Masked Singer?"

Samantha Steenwijk kreeg de eer om het radioprogramma Veronica Inside af te sluiten met een mop, maar daar ging het de presentatoren niet per se om. Sidekick Rick Romijn stelde de vraag der vragen: "Ik stel zometeen een vraag en daar zijn drie antwoorden op mogelijk: ja, nee of nou, dat zou wat zijn, hè? Klopt het dat jij meedoet aan The Masked Singer?”

Dancing
Bekijk ook:
Dancing With The Stars had grote impact op Samantha Steenwijk

Samantha werd hier dus flink voor het blok gezet, maar haar antwoord geeft niet veel prijs. "Dat zou wat zijn, hè?", laat ze enkel en alleen los. Kijkers denken dat de zangeres in het pak van de Kameleon zit, maar het zou ook zomaar Babette van Veen kunnen zijn.

Eén
Lees ook:
Eén van deze BN'ers zou de Vos in The Masked Singer kunnen zijn

The Masked Singer breekt niet alleen verschillende kijkcijferrecords, ook weten ze elke week weer voor een verrassing te zorgen. Zoals Joris Linssen die ineens uit het pak van de Lama vandaan kwam. Hieronder zie je zijn reactie.

'The Masked Singer was geweldig om mee te maken'

01:50