Entertainment

Stralende prins Charles poseert in kleurrijke fotoshoot in Vogue

05 november 2020 17:16 Aangepast: 05 november 2020 17:30
Beeld © ANP

Prins Charles (71) werd onlangs nog getroffen door het coronavirus, maar is inmiddels weer helemaal de oude. De prins straalt zelfs als nooit te voren in het decembernummer van de Britse 'Vogue'.

"De prins heeft een interview gegeven aan de Britse Vogue over zijn levenslange inzet voor duurzame mode"

Op het Instagram-account van de prins van Wales worden al een aantal kiekjes weggeven van de bijzondere fotoshoot in het decembernummer en ook wordt er vermeld waar het interview met de Britse Vogue-hoofdredacteur Edward Enninful over zal gaan: 'Duurzame mode en The Modern Artisan Project - een trainingsprogramma dat mede is opgericht door The Prince’s Foundation.' Er wordt vooral gesproken over 'zijn levenslange inzet voor duurzame mode'. Voor het interview werd hij afgelopen zomer speciaal gefotografeerd in de tuinen van Highgrove House, toen alles nog vol in bloei stond.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Deze acteur wordt genoemd als nieuwe prins Charles in The Crown

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

'Prins Charles wilde grotere rol voor Harry en Meghan'

Wil je weten hoe het interview tussen prins Charles en de Britse Vogue-hoofdredacteur Edward Enninful verlopen is, dan is dat hieronder te zien.

Prins Charles werd een aantal maanden geleden zelf besmet met het coronavirus: "In zo’n opzienbarende en nerveuze tijd in onze levens, denken mijn vrouw en ik in het bijzonder aan iedereen die hun geliefden zijn verloren in zulke lastige en abnormale omstandigheden", liet hij destijds nog weten. Hoor hieronder alles over hoe hij zijn tijd in quarantaine heeft doorgebracht.

Vanaf 6 november ligt de Britse Vogue in de winkels.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore