Ga naar de inhoud
Entertainment

Jeroen Pauw grapt over imago als vrouwenverslinder

Jeroen Pauw Beeld © ANP

De opmerking die Jeroen Pauw (60) in 2011 in het programma 'Een Kwestie van Kiezen' maakte, achtervolgt hem nog steeds. In de show onthulde de gevierde presentator met meer dan tweehonderd vrouwen het bed te hebben gedeeld. Nu is Jeroen de beroerdste niet en kan hij zelf ook wel lachen om z'n imago als vrouwenverslinder.

"Heb je haar nummer?"

Op Twitter laat Jeroen zien dat hij niet de flauwste is. Op het sociale medium vraagt iemand aan zijn volgers naar de keer dat ze het dichtstbij een bekend iemand waren. Daar reageert Oscar Kocken vervolgens op met: 'Ik heb ooit gedatet met een vrouw die niet met Jeroen Pauw naar bed was geweest.'

Jeroen
lees ook:
Jeroen Pauw keert terug met wekelijkse talkshow

Jeroen zelf bleek ook mee te lezen met het gesprek op Twitter. 'Heb je haar nummer?' reageerde hij dan ook gevat. En die reactie leidde ook weer tot het nodige gelach. Zo noemt Britt Dekker het 'een briljante grap'. 'Rollend over de vloer van het lachen', schrijft ze. En ook Fidan Ekiz kan de zelfspot van haar voormalig co-host wel waarderen.

De onlangs aangescherpte coronamaatregelen valt bij veel mensen toch als een fikse tegenvaller. Ze willen graag weer terug naar het nieuwe normaal. Zo ook Jeroen. Hij is de anderhalve meter zat en snakt naar fysiek contact. In de video hieronder vertelt de presentator er alles over.

Jeroen Pauw is 1,5 meter zat en snakt naar fysiek contact

01:41