Entertainment

Anouk gaat voor onherkenbaar met nieuwe coupe

04 november 2020 20:20
Beeld © ANP

Anouk (45) moet bang zijn geweest dat de kapperszaken binnenkort de deuren moeten sluiten. Want de zangeres heeft niet een, maar twee keer de schaar in haar blonde lokken gezet. Haar volgers zijn enthousiast en het is een stuk makkelijker, of zoals de jeugd zegt: een lekker kort, pittig kapseltje.

"Je lijkt wel een stuk jonger zo"

Anouk verraste haar volgers vorige week al met een ware make-over. De zangers heeft er flink de schaar ingezet, en dat kunnen de fans wel waarderen. Eerst besloot de Birds-zangers om te gaan voor een korter kapseltje, maar vandaag plaatste ze nog een foto met weer een nieuwe coupe. Op het laatste kiekje deelt ze enkel en alleen een hartje, maar haar volgers zijn een stuk spraakzamer. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zó zal Anouk corona-proof te zien zijn in TVOH

Haar volgers laten maar al te graag horen hoe dol ze op haar haar zijn. 'Je lijkt wel een stuk jonger zo', schrijft een. Ook wordt ze een 'muurbloempje' genoemd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerard Joling verongelijkt over lof voor Anouk na songfestival-succes

Het nieuwe kapsel van Anouk is groot besluit, maar niet zo groot als het jawoord geven aan je grote liefde. De zangeres werd namelijk onlangs ten huwelijk gevraagd, hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore