Ga naar de inhoud
Entertainment

Michael J. Fox moest opnieuw leren lopen na zware operatie

Michael J. Fox (59) moest door het verwijderen van een tumor op zijn ruggengraat opnieuw leren lopen. Dat vertelt de acteur aan 'People Magazine'. De' Back To The Future'-acteur noemt het 'de donkerste momenten' uit zijn leven.

"Ik zou verlamd raken als ik het niet liet opereren"

In 2018 werd een goedaardige tumor op zijn ruggengraat aangetroffen. "Ik zou verlamd raken als ik het niet liet opereren", vertelt de acteur. Dat was een behoorlijke riskante operatie, maar de operatie verliep goed.

Michael
Lees meer:
Michael J. Fox geopereerd aan ruggengraat

Wel moest hij opnieuw leren lopen, wat zo'n vier maanden in beslag nam. Toen hij dacht dat hij het ergste gehad had, viel Michael J. Fox en brak hij zijn arm. "Dat was absoluut mijn donkerste moment", vertelt de acteur, die het verhaal beschrijft in zijn aanstaande vierde boek, No Time Like the Future. "Ik leunde tegen de muur in mijn keuken, wachtend tot de ambulance kwam. Ik had echt het gevoel: lager dan dit kan het niet."

Michael
Lees ook:
Michael J. Fox pakt rol advocaat Louis Canning weer op

De acteur wordt in juni 60 en zegt dat hij 'het optimisme van een 60-jarige heeft'. "Het is niet dat ik voorheen niet oprecht was, maar mijn dankbaarheid is nu groter dan ooit", vertelt hij. "Ik ben door mijn donkerste momenten heengekomen."

Bron: ANP/RTL Boulevard