Entertainment

Echte Gooische Moeder Pauline gaat strijd tegen de kilo's aan

04 november 2020 17:21 Aangepast: 04 november 2020 17:25
Pauline Wingelaar Beeld © Videoland

De 'Echte Gooische Meisjes' zijn terug, en hóe. De bekakte dames uit het Gooi hebben hun wilde leven vol champagne en rosé ingeruild voor een iets burgerlijker bestaan en mogen zich op dit moment 'Echte Gooische Moeders' noemen. De eerste aflevering van het gelijknamige programma staat nu op Videoland. Met in de hoofdrol: Pauline Wingelaar en haar eeuwige strijd tegen de kilo's.

"Ik lijk wel in verwachting van een tweeling"

Ze rijden de Rolls Royce onder de bakfietsen, de kids krijgen privé zwemles thuis (het chloor van een openbaar zwembad slaat zo vervelend op je longen) en het eeuwenoude gezegde 'je kunt het meisje uit het Gooi halen, maar het Gooi niet uit het meisje' geldt nog steeds.

Maar dat de Echte Gooische Moeders ook serieuze problemen hebben, bewijst Pauline wel. Paula, zoals intimi haar ook weleens noemen, kwam met groen haar en +9 kilo schoon aan de haak terug van haar Italiaanse vakantie. Vreselijk, dus is er werk aan de winkel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoe gaat het nu met de Echte Gooische Meisjes?

Niet alleen de kinderen krijgen alles wat hun hartje begeert en meer, de moeders denken óók aan zichzelf. Zo heeft Pauline een coach op speed dial om de strijd tegen de kilo's aan te gaan. Als ze op het terras in Amsterdam Zuid tussen een heerlijke bisque of toch de veilige caesarsalade moet kiezen, staat haar coach haar via de telefoon bij om te helpen met het maken van de juiste beslissing.

Ook de luxe taartjes van de patisserie worden bij de kapper vakkundig doch met frisse tegenzin afgeslagen om die extra kilo's te lozen. "Ik zal je wat vertellen. Ik ben 9 kilo te zwaar", onthult Pauline in de kappersstoel van haar beste vriend Mika. "Mika, ik heb een foto. Nou... Ik heb zo'n klein hoofdje en zo'n lijf", vertelt Pauline over de foto hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pauline Wingelaar openhartig over traject voor derde kindje

"Ik lijk wel in verwachting van een tweeling", gaat ze verder. "Ik heb de foto uitgezoomd, omdat ik zo van mezelf schrok." Pauline heeft niet alleen als missie om de bourgondische kilo's kwijt te raken, maar ook om lekkerder in haar vel te zitten. "Ik wil het roer omgooien, zodat mensen niet zeggen: 'Oh leuk, in verwachting van een derde kind?' Dat krijg ik namelijk heel vaak."

Juist die vraag over de derde zwangerschap ligt gevoelig bij Pauline. Ze is namelijk al twee jaar bezig om opnieuw zwanger te raken, maar het lukt vooralsnog niet. Openhartig vertelt ze erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore