Entertainment

Eerste kerstcadeau is binnen: plannen Holidate 2 liggen al klaar

04 november 2020 13:10
Luke Bracey en Emma Roberts in Holidate Beeld © Steve Dietl/NETFLIX

Het is nog lang geen december, maar de feestdagen zijn bij Netflix officieel al begonnen. Vorige week trapte de streamingdienst af met de smeuïge romcom 'Holidate' met Emma Roberts (29) en Luke Bracey (31). De film is zo'n hit dat er al plannen zijn voor een vervolg!

"Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken valt, want ze zijn pas net aan het daten"

Hoewel er nog niets bevestigd is door Netflix, heeft de schrijfster van Holidate (Tiffany Paulsen) het verhaal al helemaal bedacht. Tegenover Vanity Fair vertelt ze dat ze al exact weet hoe de relatie van Sloane en Jackson zich verder ontwikkeld. "Ik heb goede hoop", hint ze op een tweede film. "Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken valt, want ze zijn pas net aan het daten."

Volgens Tiffany zal het vervolg zich grotendeels afspelen in Australië en zich focussen op hoe Sloane zich aanpast aan de andere kant van de wereld. Daarnaast zullen we ook eindelijk kennismaken met de familie van Jackson. Er ligt zelfs al een titel klaar: Holimates: Holidate Down Under.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emma Roberts blokkeerde moeder na uitlekken zwangerschap

Het zou niet de eerste keer zijn dat Netflix een vervolg uitbrengt op een succesvolle film. Eerder deden ze het al met titels als The Princess Switch, A Christmas Prince, To All the Boys I’ve Loved en The Kissing Booth.

In Holidate slaan Sloane (Emma) en Jackson (Luke) geen feestdag over. Ze zijn het echter zat altijd alleen te moeten gaan of opgescheept te zitten met een rare date. Daarom sluiten ze een deal: ze worden elkaars 'holidate'. Wanneer hun pact ten einde dreigt te lopen, ontdekken Sloane en Jackson dat het delen van alles wat ze haten misschien wel iets is waar ze onverwacht van houden.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Over deze kerstfilm heeft iedereen het en ook jij wil 'm zien

Holidate is nu te zien bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore