Entertainment

Zwangere Jelka deelt bijzonder ontbijtritueel met Henry van Loon

04 november 2020 11:13 Aangepast: 04 november 2020 11:22
Beeld © ANP

Terwijl Jelka van Houten (42) aan het aftellen is en de uitgerekende datum dichterbij komt, kan ze voor de laatste loodjes rekenen op de steun van haar partner Henry van Loon (38). Hij houdt er zelfs een bijzondere hobby op na, zo deelt de actrice op Instagram.

"Mijn lief maakt er een hobby van om mij een beschuitje met perfecte rond gesneden kaas te brengen in de ochtend"

Een ontbijtje hoeft Jelka tegenwoordig niet zelf meer te maken. Voor de lekkerste beschuitjes kan ze rekenen op de kundige handen van haar vriend. Henry gooit er namelijk niet zomaar een plak kaas op, maar heeft het perfect op maat snijden van de plakken inmiddels tot een kunst verheven.

'Mijn lief maakt er een hobby van om mij een beschuitje met perfecte rond gesneden kaas te brengen in de ochtend. #countingmyblessings in de categorie ‘laten we vooral de goede dingen blijven zien', schrijft de dankbare Jelka bij het bericht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Henry van Loon en Jelka van Houten delen naast bed ook filmset

In juni maakten Jelka en Henry op hun eigen, grappige wijze bekend dat ze zwanger is. Dat de actrice niet veel over haar zwangerschap deelt, was te verwachten. Ze vindt het onbegrijpelijk dat mensen interesse in haar privéleven tonen. "Ik heb het liever gewoon over mijn werk", vertelde Jelka eerder aan de VARAgids.

Jelka en Henry zijn sinds maart 2018 een stel. Daarvoor was de actrice tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze twee kinderen heeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jelka van Houten deelt foto uit oude doos: 'Lekkere tomboy-look'

Jelka's zwangerschap maakte haar acteerklus voor de serie Niks te melden niet makkelijker. Voor de camera's van RTL Boulevard vertelt ze dat ze last heeft van zwangerschapsdementie en tja, dat is niet makkelijk als het je beroep is om teksten uit je hoofd te leren.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore