Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is wanneer de opnames van WIDM hebben plaatsgevonden

Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

Iemand die als geen ander weet hoe het is om een geheim te bewaren is Jeroen Kijk in de Vegte (46). De radio-dj bleek afgelopen maand de grote saboteur te zijn van het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?'. Op Instagram blikt hij nu terug op hoe het allemaal begon.

"Precies een jaar geleden stapte ik het vliegtuig in richting Italië!"

Precies één jaar geleden ging het jubileumseizoen Wie is de Mol? van start, voor Jeroen het grootste avontuur van zijn leven. Maanden moest hij zijn geheim bewaren, want al op 3 november 2019 vertrok hij met het vliegtuig naar Italië.

Elk jaar doen Molloten weer hun best om de vertrekdatum te achterhalen, maar het team van WIDM weet het altijd goed geheim te houden - zo ook tijdens het extra seizoen. In de tussentijd moest Jeroen zijn geheim (en foto's) goed opbergen. Gelukkig mag de voice-over nu vrijuit spreken en dat doet 'ie dan ook via Instagram.

Doneeractie
Ook leuk:
Doneeractie Wie is de Mol? enorm succes: 28 wordt 31.000 euro

Ook Patricks Martens - die misschien dan wel niet de Mol was, maar wel een uitstekende kandidaat - blikt terug op het vertrek. 'Precies een jaar geleden stapte ik het vliegtuig in richting Italië! Wie is de Mol? is begonnen', haalt hij herinneringen op met een foto uit de lucht.

Molloten
Lees ook:
Molloten achterhalen eerste kandidaten van Wie is de Mol?

Van het populaire AVROTROS-programma werd vanwege het 20-jarig jubileum een extra reeks gemaakt. Hierin kregen oud-deelnemers de kans opnieuw op zoek te gaan naar de saboteur of om voor het eerst te mollen. Ook oud-gedienden Ellie Lust, Ron Boszhard, Horace Cohen en Peggy Vrijens reisden naar Toscane af voor het jubileumseizoen. Nikkie de Jager ontmaskerde Jeroen als Mol en versloeg daarmee Tygo Gernandt.

Ondanks de coronacrisis is er volgend jaar weer een regulier seizoen van Wie is de Mol?: de 21e reeks van het programma is vanaf 2 januari te zien. Wie eraan meedoen, is nog niet bekendgemaakt. Wel zingen er al wat namen rond.

Alles over de Mol Jeroen Kijk in de Vegte

04:38