Ga naar de inhoud
Entertainment

Manon over relatie met Guus: 'Het knettert soms flink'

Guus en Manon Meeuwis Beeld © ANP

Hij weet zijn verloofde tot tranen te roeren en knapt zelfs uit elkaar van verliefdheid: de relatie van Guus Meeuwis (48) en Manon Meijer (42) klinkt als een sprookje. Maar dat ook dit droomkoppel weleens met elkaar bekvecht, vertellen de tortelduifjes in gesprek met 'Nouveau'.

"Ik vind dat alleen maar gezond"

Dat Manon de wekker om zes uur zet en vervolgens een uur lang op snoozen drukt, is niet het enige punt waarop het soms botst tussen de fanatieke styliste en de bedachtzame zanger. "Wat we echt hebben moeten leren, is dingen uitpraten", vertelt Manon. "Bij mij thuis hadden we vroeger aan tafel altijd toffe discussies en alles werd tot op de bodem uitgepraat. Dat wilde ik dus ook met Guus als er even iets niet helemaal lekker zat. Want hoezo zou je dat onder het tapijt vegen? Maar Guus maakte dan ontwijkende manoeuvres, liep soms letterlijk weg."

Hoewel de zanger tegenwoordig een ruzie niet meer uit de weg gaat, loopt het niet altijd soepel. "Dus knetteren we nu af en toe flink. Ik vind dat alleen maar gezond. Het doet ook niets af aan onze liefde", zegt Manon. Guus: "Nee, want die is onvoorwaardelijk."

Guus
Lees ook:
Guus Meeuwis weet verloofde Manon tot tranen toe te roeren

Dat Guus uit zijn eerdere huwelijk met Valérie vier kinderen heeft, is geen enkel probleem voor het koppel. Het gaat volgens Manon hartstikke goed. "Je hebt ook vier superleuke, spontane, toffe kids. Ik krijg vaak de opmerking: “Vier kinderen, wat knap!” Terwijl ik het juist bewonderenswaardig vind hoe zíj zich hebben opengesteld voor míj. We hebben ook rustig aan gedaan, gewacht tot ze zelf vroegen: “Hé, wanneer komt die Manon een keer eten?” En daarna: “Wanneer komt ze weer?” Ik bemoei me ook niet met de opvoeding, want ze hebben al een moeder."

Verliefde
Lees ook:
Verliefde Guus Meeuwis 'knapt uit elkaar van geluk'

Al met al is het leven met een Manon een feestje, vindt Guus. Dat vertelt hij in de video hieronder. 

Guus Meeuwis dolgelukkig met Manon: 'Het leven is een feestje'

02:48