Ga naar de inhoud
Entertainment

Ewout Genemans blikt terug op zijn eerste scène uit Zoop

Beeld © Nickelodeon

Vroeg in dit millennium maakte Ewout Genemans (35) zijn doorbraak mee met zijn rol als Bastiaan in de jeugdserie 'Zoop'. Jaren later kennen we Ewout niet meer als acteur, maar als presentator. Toch blikt hij nog even terug op zijn nationale doorbraak.

"Een van de eerste scènes"

Dat doet hij door middel van het plaatsen van een foto op zijn Instagram. 'Als Bastiaan in een van de eerste scènes in Zoop de serie. In 2004. In een bijzondere broek', schrijft Ewout bij de foto. Op het plaatje zien we ook goede vrienden en nu ook presentatoren: Nicolette van Dam en Patrick Martens.

Onder de foto ontvangt Ewout ontzettend veel leuke reacties. 'Geweldig die serie. Keek het vroeger altijd. Heb laatst de hele serie weer opnieuw gekeken', schrijft iemand. Een ander: 'Jullie moeten echt een reünie doen!'

Jeugdsentiment:
lees ook:
Jeugdsentiment: alle ZOOP-films nu te zien bij Videoland

Eén van de bekendste overblijfselen uit de serie Zoop, is het nummer 'Djeo Madjula', dat de titelsong was van de eerste film die de cast opnam. Jaren later bleek alleen dat Patrick dat nummer al die tijd fout heeft gezongen. Je ziet het in de video hieronder.

Nicolette
lees ook:
Nicolette van Dam kon personage Bionda uit ZOOP niet uitstaan

Patrick Martens zong ZOOP-nummer jarenlang verkeerd

01:06