Entertainment

Marieke over imperfecties: 'Het is dat stemmetje in mijn hoofd'

02 november 2020 14:15
Marieke Elsinga Beeld © ANP

In RTL Boulevard gaf Marieke Elsinga (34) eerder al een krachtig statement over 'te dik' zijn en ook op Instagram liet de radio-dj weten liever voor zichzelf te willen zijn als het gaat om haar uiterlijk. "Toch ben ik nog steeds kritisch over dat ene vetrolletje. Het is oneerlijk naar mezelf, daar wil ik vanaf", vertelt ze nu over haar mentale 'oorlog' in 'VIVA'.

"Dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat ik slanker moet zijn"

Marieke laat in het blad weten best trots te zijn op haar voorkomen. Zo stelt ze: "Mijn lichaam houdt me op de been. Ik kan vroeg opstaan en ik ben weinig ziek." Ondanks alle bewondering kan ze het kritische stemmetje in haar hoofd af en toe niet beheersen.

Vol bewondering kijkt ze dan ook naar vriendin en collega Miljuschka Witzenhausen, die al haar imperfecties omarmd heeft en er zelfs een Videoland-documentaire over maakte. "Ik kijk met veel bewondering naar Miljuschka, die is daar echt een voorvechter in. Ik vind haar een prachtvrouw van binnen en van buiten", aldus Marieke.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga trots op 'vriendje' uit The Masked Singer

"Aan de ene kant wil ik uitdragen dat iedereen prachtig is zoals 'ie is, maar aan de andere kant heb ik ook mijn eigen demonen", gaat ze verder. "Dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat ik slanker moet zijn. Over vijf jaar kijk ik terug en denk ik: wat stelde ik me aan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Marieke Elsinga deelt #eerlijkefoto zonder make-up

Onlangs maakte de presentatrice zich nog boos over het feit dat ze benaderd was door een afslankmerk. Bekijk haar reactie hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore