Entertainment

Ed Sheeran nóg een talent: zelfgemaakt schilderij te koop

02 november 2020 11:38 Aangepast: 02 november 2020 13:48
Ed Sheeran Beeld © ANP

Ed Sheeran heeft naast zingen nog een talent: schilderen. De zanger doneerde een schilderij dat hij voor zijn vader maakte aan de Made In Suffolk-veiling, die georganiseerd wordt door Sheerans ouders, schrijft 'The Daily Mail'. De zanger en zijn familie komen zelf uit Suffolk.

De 29-jarige kersverse papa maakte het schilderij voor zijn eigen vader, John. Het kunststuk heet Dab 2 2020, vernoemd naar de bijnaam van John Sheeran. Het schilderij moet een zeldzame vondst voor mening fan zijn, want Sheeran heeft nog niet eerder een van zijn schilderijen verkocht. Hij maakte het aan het einde van zijn Divide-tour, die in de zomer van 2019 eindigde.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ed Sheeran is vader geworden en onthult bijzondere naam kind

De zanger heeft ook de handgeschreven tekst van zijn hitnummer 'Perfect', een gesigneerde poster en een kaartje voor zijn eerste concert ooit beschikbaar gesteld voor de veiling. Dat concertkaartje kostte toentertijd zo'n 3 euro. Ook onder anderen David Walliams, David Beckham en Peter Jackson boden spullen voor de veiling aan. Op de items kan geboden worden. De opbrengst gaat naar kinderen in Suffolk met een beperking of chronische ziekte.

Na lang wachten kwam dit jaar ook zijn gloednieuwe album eindelijk uit, waar je alles over hoort in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore