Ga naar de inhoud
Entertainment

Kendall Jenner krijgt bakken kritiek na verjaardagsfeestje

Beeld © ANP

Een week nadat halfzus Kim Kardashian (40) werd overladen met kritiek op haar luxueuze veertigste verjaardagsfeestje, heeft ook Kendall Jenner (24) haar verjaardag uitgebreid gevierd. Het model huurde een rooftopbar in Los Angeles af en nodigde daar flink wat vrienden uit.

Kendall wordt dinsdag 25, maar gaf zaterdagavond een feestje dat samenviel met Halloween. Volgens TMZ was de realityster al bang voor kritiek, en vroeg ze daarom iedereen die op haar verkleedpartijtje kwam niets te posten op social media. Een aantal gasten, onder wie haar zusje Kylie, hield zich daar echter niet aan. In de foto's en video's die zij deelden is te zien dat veel gasten geen mondkapje droegen. Dat is wel verplicht in Los Angeles.

Kendall
lees ook:
Kendall Jenner geeft toe: 'Ik ben een stoner'

Op een van de kiekjes draagt Jaden Smith een zuurstofmasker wat op veel mensen op social media overkwam als de spot drijven met het coronavirus. Ook een video die Kylie deelde van Kendall die de kaarsen op haar verjaardagstaart uitblaast viel bepaald niet in goede aarde. Kendall en een aantal gasten om haar heen dragen geen mondkapje, het personeelslid dat de taart opdient doet dat wel maar hij moet moeite doen om op enige afstand van de jarige te blijven.

Zus Kim deelde vorige week zelf foto's van haar verjaardag. De realityster nodigde een hoop mensen uit om die met haar te vieren op een privé-eiland.