Entertainment

Gerard Joling en moeder zeer dankbaar voor alle steun na verlies van partner

01 november 2020 12:43
Beeld © ANP

Het is een droevige periode voor Gerard Joling (60) en zijn moeder Janny (91). Onlangs overleed Cor, de partner van Janny. Door de coronacrisis konden zij niet aanwezig zijn bij de uitvaart, maar ze werden wel bedolven door alle liefdevolle reacties.

"Kennissen, vrienden en onbekenden, heel hartverwarmend"

Gerard deelt op zijn Instagram een filmpje waarin hij en zijn moeder iedereen bedanken voor de lieve berichten. "Mijn moeder en ik willen iedereen bedanken voor de fantastische belangstelling die we hebben gekregen na het overlijden van Cor. Enorm veel kaarten en bloemen, heel erg bedankt. Kennissen, vrienden en onbekenden, heel hartverwarmend. Dus heel erg bedankt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerard Joling in rouw: 'We gaan je enorm missen'

"Hartstikke mooi", vult Janny haar zoon aan. De 91-jarige Cor overleed onlangs tot groot verdriet van Gerard en zijn moeder. Cor en Janny leerden elkaar kennen enkele jaren na het overlijden van de vader van Gerard. Hoewel ze niet onder een dak woonde, bezochten ze elkaar dagelijks.

Het drama had op geen slechter tijdstip kunnen gebeuren. Het jaar voor Jannie is al pittig genoeg nadat ze in juni dit jaar lelijk ten val kwam. Geer vertelt erover in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore