Entertainment

Deze twee BN'ers zijn ontmaskerd in The Masked Singer

30 oktober 2020 21:52 Aangepast: 30 oktober 2020 21:57
Beeld © Laura Oldenbroek

De strijd is nu echt losgebarsten in 'The Masked Singer'. De kandidaten moesten duetten zingen en gaven alles om maar in het spel te blijven. Toch moesten ook vandaag weer twee BN'ers weer naar huis.

De gemaskerde figuren namen het in deze aflevering tegen elkaar op. Zo moesten de Zebra en de Aap samen strijden, maar waren ook de Vlinder en Neptunes aan elkaar veroordeeld. Ditzelfde gold voor de Panter en de Lama én de Vos en de Kameleon. Aan het aanwezige publiek de moeilijke keuze: wie gaan er vanavond naar huis?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Patricia Paay ontkent deelname aan The Masked Singer

Hoewel de kijkers werden weggeblazen, moesten er ook vandaag weer twee BN'ers ontmaskerd worden. Dat betekende een spannende sing-off. Allereerst moesten de Aap en de Vlinder het ontgelden. De twee zongen het liedje 'Some Nights' van Fun, maar daar werden de panelleden niet veel wijzer van. Het is dan ook een grote verrassing als Famke Louise onder het masker vandaan komt. 

Bij de tweede sing-off waren de Lama en de Vos aan de beurt. Zij zongen 'The Show Must Go On' van Queen, maar helaas moest één BN'er toch naar huis. Deze keer was het niemand minder dan Joris Linssen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Patricia Paay ontkent deelname aan The Masked Singer

Vorige week zagen we hoe Ernst Daniël Smid en Mattie Valk het programma verlaten. In RTL Boulevard spraken ze uitgebreid over hun avontuur.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore