Entertainment

Anouk Hoogendijk mag na 2 weken ziekenhuis eindelijk verlaten

30 oktober 2020 17:22
Anouk Hoogendijk Beeld © ANP

Vlak na de bevalling van haar zoon Sonny kon Anouk Hoogendijk (35) niet meteen haar vluchtkoffer weer inpakken en naar huis vertrekken. De dokters hielden haar lange tijd in het ziekenhuis, tot nu. De kersverse moeder laat via Instagram weten dat ze weer thuis is.

"Woehoe, wij zijn lekker thuis"

Het goede nieuws komt bijna twee weken nadat Anouk is bevallen. Bij een prachtige foto van haar grote trots Sonny vertelt ze dat ze eindelijk zijn ontslagen uit het ziekenhuis. 'Woehoe, wij zijn lekker thuis!' luidt het goede bericht van Anouk. 'Dat betekent: herstellen, genieten en heel veel bonbons met gestampte muisjes eten.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk Hoogendijk bevallen van zoontje én deelt eerste foto

Dat Anouk langer moet blijven, heeft ongetwijfeld te maken met de zware bevalling die ze achter de rug heeft. 'Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m'n armen lag. Jij bent het mooiste wat wij ooit hebben gezien', schreef de ex-voetbalster eerder.

Het jongetje is het eerste kindje voor Anouk en haar vriend Pieter. In RTL Boulevard vertelde ze eerder al dolgelukkig te zijn met haar zwangerschap.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore