Entertainment

Kirsten met buikpijn op de bank tijdens zenuwslopende avond

30 oktober 2020 16:18
Nick Schilder en Kirsten Schilder Beeld © ANP

Dat Kirsten Schilder (37) dit jaar niet aan de zijde van haar man Nick (37) kon staan tijdens de uitreiking van de Televizier-Ring, maakte de avond niet minder zenuwslopend voor haar. Integendeel zelfs. In haar 'Flair'-column doet ze nog eens uitgebreid verslag van de avond zónder gouden randje.

"Nikki zat al nagelbijtend bijna óp mijn schoot, terwijl Julian zijn handen voor zijn ogen deed en door de spleetjes tussen zijn vingers naar de televisie keek"

Waar Kirsten normaal gesproken op een +1 mag rekenen voor zo'n groot gala, gooit corona dit jaar roet in het eten. De glitterjurk mag in de kast blijven hangen en er zit niks anders op dan haar man vanaf de bank aan te moedigen. Met buikpijn. "Rond half vier werd Nick opgehaald om richting Amsterdam te vertrekken. Dat het vanwege de coronamaatregelen voor mij niet mogelijk was om mee te gaan, wist ik al een tijdje. Maar dat neemt niet weg dat ik het op het moment van Nicks vertrek toch een beetje jammer vond. Het gebeurt namelijk niet dagelijks dat een programma dat mede gemaakt is door jouw man genomineerd is voor een indrukwekkende prijs: een Televizier-Ring."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nick en Kirsten Schilder vieren bijzonder liefdesjubileum

"Die avond zat ik, met buikpijn van de zenuwen, in mijn pyjama tussen Nikki en Julian op de bank. Matthijs van Nieuwkerk liep met de gouden envelop in zijn hand naar de microfoon. Terwijl hij de envelop opende, was in huize Schilder de spanning om te snijden. Nikki zat al nagelbijtend bijna óp mijn schoot, terwijl Julian zijn handen voor zijn ogen deed en door de spleetjes tussen zijn vingers naar de televisie keek."

Achteraf heeft Kirsten geen spijt dat ze de uitreiking moest missen. "Deze avond was voor mij om door een (gouden) ringetje te halen." De hele column is te lezen in de Flair van deze week. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kirsten Schilder over ruzie met Nick: 'Fans konden alles horen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore