Entertainment

Hans Klok blijft tóch langer in Las Vegas: 'Place to be'

30 oktober 2020 15:19 Aangepast: 30 oktober 2020 19:55
Beeld © ANP

Hans Klok zag door de coronacrisis zijn droom in duigen vallen. De 51-jarige illusionist vertrok vorig jaar naar Amerika om daar tien jaar lang voorstellingen te geven. Hans besloot dan ook om weer terug te keren naar Nederland, maar aan RTL Boulevard laat hij weten dat hij en zijn vriend de reis toch nog even uitstellen.

"Ik was er wel een beetje zuur onder"

"We zijn als enigen overgebleven van de hele show", vertelt Hans. "De rest van de crew is al in april naar huis gegaan, met de illusie om daarna weer terug te keren." Niet alleen de crewleden, maar ook alle attributen hebben Amerika inmiddels verlaten: "Dat was wel met een lach en een traan. Ik was er wel een beetje zuur onder. Het was heel emotioneel. Het was zeker niet wat ik wilde, want ik ben groot fan van Las Vegas. Voor mij is dat nog steeds the place to be."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hans Klok over gecancelde shows in Las Vegas: 'De stad is dood'

Eigenlijk zou Hans Klok al in het vliegtuig terug naar Nederland hebben gezeten, maar die plannen zijn gewijzigd. De illusionist en zijn vriend Dann hebben namelijk besloten om toch nog even in Las Vegas te blijven. "We hebben er veel over gesproken. Het plan was om naar Nederland te gaan, maar de situatie daar is zo slecht momenteel. Toen hebben we tegen elkaar gezegd dat we beter nog even hier kunnen blijven." 

Het stel wil de komende tijd nog even genieten van de stad. "Je hebt hier prachtige natuur, er is zo veel moois te zien. We maken van een nood een deugd. (…) We zijn met z'n tweeën en je hebt genoeg te doen." Hans vertelt dat hij nog altijd aan een nieuwe show werkt en gewoon blijft oefenen. Al is het huis waarin ze verblijven er niet gezelliger op geworden. "We verblijven in een huis dat bijna leeg is. We slapen op matrassen op de grond. Het is echt een verhuis-huis", grapt Hans.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hans Klok zegt Las Vegas 'met pijn in het hart' vaarwel

Vanavond het uitgebreide interview met Hans Klok in RTL Boulevard. RTL Boulevard is er om 18:35 uur op RTL 4.

Hans Klok gaf eerder ook al een update over de situatie in Las Vegas, die zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore