Entertainment

Kailyn uit Teen Mom gearresteerd na slaan ex-vriend

30 oktober 2020 13:01
Beeld © Getty Images

Er is een nieuw hoofdstuk in het turbulente leven van Kailyn Lowry (28). De ster van 'Teen Mom 2' is gearresteerd, zo meldt het Amerikaanse 'E! News'. Kailyn zou namelijk haar ex-vriend Chris Lopez (26) hebben geslagen.

Het incident is van ruim een maand geleden, meldt de site. Kailyn zou al op 26 september in de boeien zijn geslagen nadat zij eerder die maand haar ex-vriend Chris zou hebben geslagen. Het voorval gebeurde in het huis van Chris toen Kailyn erachter kwam dat hij het haar van hun driejarige zoontje had geknipt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-vriend dwong Kailyn uit Teen Mom vaderschapstest te doen

De Teen Mom-ster deelde eerder al haar ongenoegen over deze provisorische knipbeurt. Nu blijkt dat ze destijds helemaal is geflipt tegenover haar ex én geweld heeft gebruikt. Volgens Chris heeft zijn ex hem 'meerdere keren op zijn hoofd geslagen'. Ook stelt hij dat hij zelf niet terugvocht. 

Volgens de autoriteiten was Kailyn inderdaad erg overstuur door het feit dat Chris het haar van hun zoontje Lux had geknipt. De realityster zelf blijft volhouden dat ze geen fysiek geweld heeft gebruikt. De politie heeft haar in hechtenis genomen en haar verboden om nog contact met Chris te hebben.

De Teen Mom-sterren komen wel vaker negatief in het nieuws. Olcay vertelde eerder al in RTL Boulevard over de gevolgen voor de kandidaten van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom scheldt de huid van afwezige moeder vol

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore