Entertainment

Beckhams tekenen miljoenendeal met Netflix

30 oktober 2020 12:36 Aangepast: 30 oktober 2020 14:49
David Beckham en Victoria Beeld © Getty Images

David Beckham (45) heeft een deal gesloten met Netflix, dat een documentaire over de voormalig voetballer gaat maken. Met de productie is een bedrag van 16 miljoen pond gemoeid, zo meldt 'The Sun'.

In de documentaire over het leven van de 45-jarige 'Becks', die onder meer voor Real Madrid en Manchester United voetbalde, zullen intieme beelden te zien zijn. Zo zijn er beelden van verjaardagen, kerstvieringen en andere familie-aangelegenheden. Ook persoonlijke en exclusieve foto's worden getoond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Beckhams stapten besmet met coronavirus in vliegtuig'

Niet alleen Beckham zelf, maar ook zijn vrouw Victoria en zijn vier kinderen krijgen een prominente rol in de documentaire. Een anonieme bron zegt tegen The Sun dat 'er een kant van David te zien zal zijn die het publiek zelden te zien krijgt'.

De familie Beckham heeft veel gedocumenteerd. Zo zijn er veel oude krantenknipsels, schooldossiers en teamfoto's waarover Netflix de beschikking krijgt, net als oude videobeelden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Brooklyn Beckham schuift huwelijk op de lange baan'

Wanneer de documentaire op het streamingplatform te zien zal zijn is nog onduidelijk. De deal komt op een goed moment voor de Beckhams. Er gaan al langer geruchten dat de befaamde kledinglijn van Victoria meer geld kost dan dat het oplevert. Door de coronacrisis heeft ze dan ook enkele medewerkers moeten ontslaan, hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore