Entertainment

Mannen wilden Kelly Osbourne niet daten omdat 'ze te dik was'

30 oktober 2020 05:27 Aangepast: 30 oktober 2020 08:00
Kelly Osbourne Beeld © Getty Images

Kelly Osbourne (36) heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan haar mentale en fysieke gezondheid en zit beter dan ooit in haar vel. De dochter van Sharon (69) en Ozzy (71) viel maar liefst 38 kilo af en heeft drank en drugs volledig afgezworen. De 'herboren' Kelly straalt positiviteit uit en dat merkt ze aan het aantal mannen dat met haar wil daten. Dit vertelde ze in de Amerikaanse talkshow 'The View', waarvan haar moeder mede-presentatrice is.

"Met dat soort types hoef ik geen contact meer te hebben"

"Momenteel heb ik het gezellig met iemand", aldus Kelly, die ook reageerde op de vraag of het klopte dat ze op één dag zeven mannen heeft afgewezen. "Weet je wat het is, dat waren mannen die ik leuk vond voordat ik aan mezelf ben gaan werken. Maar die wilden destijds niet met me daten omdat ze me te dik vonden. Nou, met dat soort types hoef ik geen contact meer te hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly Osbourne klaar met 'walgelijke' reacties op zieke vader

Kelly onderging een maagverkleining, iets waarover ze altijd open is geweest. "Ja, ik ben geopereerd en het interesseert me geen reet wat mensen daarvan vinden. Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk mezelf eens op de eerste plaats zet en de nuchtere vrouw ben geworden die ik altijd heb willen zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly Osbourne naar therapeut voor verslaving

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore