Ga naar de inhoud
Entertainment

Lil Wayne steunt Trump: doet goed werk voor zwarte Amerikanen

Lil Wayne Beeld © Getty Images

Lil Wayne (38) is zeer verheugd over de ontmoeting die hij met de Amerikaanse president Donald Trump (74) had in Miami. De rapper deelde een foto op Twitter waarop de twee samen te zien zijn. Volgens Lil Wayne 'doet Trump er alles aan om de positie van Afro-Amerikanen beter te maken'.

"Hij heeft me verzekerd dat hij ervoor kan zorgen dat dingen beter worden"

Lil Wayne, wiens eigenlijke naam Dwayne Michael Carter Jr. is, liet weten 'een zeer goede meeting met de president te hebben gehad'. Hierin zou Trump beloofd hebben te gaan investeren in zwarte gemeenschappen. "We hebben een fijn gesprek gehad, waarin hij echt luisterde naar dat wat ik te zeggen had. Hij heeft me verzekerd dat hij ervoor kan zorgen dat dingen beter worden."

50
Lees ook:
50 Cent geeft stem en steun aan Donald Trump

Fans van Lil Wayne reageren nogal verdeeld op zijn post. 'Ik vind je een toffe gozer, maar even serieus: dit meen je toch niet? Hoe dom kun je zijn. Die man heeft 4 jaar lang niet naar de zwarte bevolking omgekeken', schrijft een volger. Een ander reageert: "Yes! Eindelijk iemand die het snapt. Democraten hebben nooit wat voor de zwarte gemeenschap gedaan, maar daar heeft Donald Trump ons van gered. Ik ben het helemaal met je eens."

Madame
Lees ook:
Madame Tussauds plaatst Donald Trump in quarantaine