Entertainment

Olivia Newton-John tekent op haar 72e nieuwe platendeal

30 oktober 2020 03:04 Aangepast: 30 oktober 2020 08:14
Olivia Newton-John Beeld © Getty Images

Goed nieuws voor Olivia Newton-John (72). De Australische actrice heeft een lucratief contract getekend met het bedrijf Primary Wave, dat vanaf nu haar muzikale belangen en rechten behartigt. Andere artiesten wiens rechten het bedrijf vertegenwoordigt zijn onder meer Whitney Houston en Bob Marley. Dit meldt 'Page Six'.

"Deze samenwerking zorgt ervoor dat mijn muziek geïntroduceerd kan worden aan volgende generaties"

"Deze samenwerking zorgt ervoor dat mijn muziek geïntroduceerd kan worden aan volgende generaties. Maar ook dat we samen mooie projecten kunnen aangaan door het uitbrengen van nieuwe muziek", aldus Olivia.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Olivia Newton-John ziet kanker als een 'cadeautje'

De actrice, die wereldwijd bekend werd als Sandy uit de filmklassieker Grease, liet eerder deze week nog weten dat ze de ziekte kanker 'als een cadeautje ziet'. Olivia Newton-John lijdt sinds 1992 aan borstkanker en heeft meerdere malen chemotherapie en bestraling ondergaan. Ook zoekt ze haar heil in alternatieve geneeswijzen. "Ik zie het als mijn levensreis. Het heeft me een doel in het leven gegeven en heeft me veel inlevingsvermogen gebracht. Ik weet niet wat ik zonder de ziekte zou doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olivia Newton-John roept fans op zelf mondkapjes te maken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore