Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Kardashian krijgt hologram van overleden vader cadeau

Kim Kardashian tijdens de lancering van haar beautylijn in 2018. Beeld © Getty Images

Kanye West (43) heeft zijn vrouw Kim Kardashian een bijzonder cadeau gegeven voor haar 40e verjaardag. De rapper schonk haar een hologram van haar vader Robert Kardashian, die in 2003 aan de gevolgen van slokdarmkanker overleed. Kim deelde het nieuws via sociale media.

'Kanye heeft me het meest prachtige geschenk ooit gegeven"

'Kanye heeft me het meest prachtige geschenk ooit gegeven. Het was een verrassing uit de hemel: een hologram van mijn vader. Het is zo levensecht! We hebben er meerdere malen naar gekeken en waren overmand door emoties. Ik kan niet uitleggen hoe speciaal het was om dit met mijn zusjes en broer, onze moeder en dierbare vrienden te kunnen delen. Ontzettend bedankt lieve Kanye, voor deze herinnering die altijd bij ons blijft;, aldus Kim.

Khloe
Lees ook:
Khloe Kardashian reageert op 'egoïstisch' verjaardagsfeest Kim

In het hologram spreekt de overleden Kardashian zijn oudste dochter toe. "Lieve Kimberly, van harte gefeliciteerd. Je bent 40 jaar en een volwassen vrouw. Je bent net zo mooi als toen je nog een klein meisje was. Ik waak elke dag over jou, je zussen en broer en jullie kinderen. Weet je nog dat ik je vroeger naar school bracht en we in de auto naar dit liedje luisterden? Ik ben zo trots op de vrouw die je bent geworden en op alles dat je hebt bereikt. Maar het meest trots ben ik op het feit dat je advocaat wil worden en in mijn voetsporen treedt. Je moet er een lange weg naartoe afleggen, maar weet dat ik bij je ben."

Khloe
Lees meer:
Khloe Kardashian reageert op 'egoïstisch' verjaardagsfeest Kim

"Wat ik het mooiste vind om te zien is hoe je je eigen gezin hebt gesticht. Je bent een fantastische moeder voor je vier kinderen en hebt een geweldige echtgenoot. Onthoud dat ik van jullie allemaal houd, wil je dat ook tegen Khloé, Kourtney en Rob zeggen? Ik ben heel erg trots op je."

Vast geen goedkoop cadeautje, maar het vermogen van Kim is dan ook hysterisch groot zoals je in onderstaande video kan zien:

Dit is het hysterisch grote vermogen van Kim Kardashian

05:19