Entertainment

Frikandel speciaal zorgt voor tranen bij familie Meiland

29 oktober 2020 21:12
Beeld © SBS

De Meilandjes zijn terug in Nederland, en hoe?! De familie geniet met volle teugen van hun nieuwe leventje én het oer-Hollandse eten.

"Ik heb zo'n zin in de snackbar"

De familie Meiland moet ook in Nederland druk aan de bak. Het huisje van Maxime is nog verre van af, de dozen moeten nog worden uitgepakt én de talloze opgezette dieren van Martien moeten nog een plekje vinden. Zoals we de Meilandjes kennen, levert dit een hoop stress op. Daarom besluiten ze om even in het buitenbad te zitten, maar ook dat is geen succes. Hoewel het bad met houtblokken verwarmd kan worden, houden ze het door de kou niet lang vol. Maar dat komt ook door de knorrende magen, want al tijden kijken ze uit naar een frikandel speciaal. "Ik heb zo'n zin in de snackbar", verzucht Martien terwijl hij zit te blauwbekken in bad.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien vreest voor imago na gênante catastrofe in Hengelo

Eenmaal aangekomen bij de snackbar verloopt het bestellen niet geheel op rolletjes. Martien wil graag een patatje flip, maar dat kennen ze niet in Hengelo. Daar noemen ze het een patatje oorlog, en daar kan Martien wel mee leven. Als de bestelling eenmaal is geplaatst en de familie weer thuis is, springen de tranen ze in de ogen. De intens gemiste frikandellen gaan erin als zoete koek. "Ik kan wel janken", brengt Maxime uit. "Ik ook. Het is ongelofelijk", vult haar vader aan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Meiland stuntelt en klaagt in Nederland rustig verder

Met hun terugkeer naar Nederland begint voor de familie Meiland een nieuw hoofdstuk. Onlangs hebben ze in het boek van Martien een boekje opengedaan, hieronder zie je er alles over.  

Chateau Meiland is elke maandag- en donderdagavond om 20:30 uur te zien op SBS 6.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore