Entertainment

Ook Vlaamse De Mol keert terug, mét nodige maatregelen

29 oktober 2020 16:44
Beeld © Vier

Waar we in Nederland net het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' achter de rug hebben, zijn de makers al druk bezig met het nieuwe seizoen. Ook bij onze zuiderburen hebben ze niet stilgezeten en daar keert 'De Mol' dit voorjaar weer terug.

"Ik ben ongelooflijk blij en opgelucht dat we de opnames van het nieuwe seizoen van De Mol succesvol hebben afgerond"

De makers van De Mol laten op de site van de Vlaamse zender VIER weten dat er gewoon een volwaardig seizoen komt. "Ik ben ongelooflijk blij en opgelucht dat we de opnames van het nieuwe seizoen van De Mol succesvol hebben afgerond. Dat was - en is - allerminst een zekerheid in deze onzekere tijden", aldus presentator Gilles de Coster.

Wel hebben ze er alles aan gedaan om de opnames te laten lukken. Zo zijn ze eerder begonnen met de opnames én moesten ze aan 'zeer strenge coronaregels' voldoen. "Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn collega’s, en heel dankbaar dat we ondanks die moeilijke omstandigheden toch een nieuwe reeks hebben gedraaid. De Mol zal er zijn in het voorjaar, met alles erop en eraan, en ik kijk er nu al heel hard naar uit om dat nieuwe avontuur op Vlaanderen los te laten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit gebeurde er met het gescheurde briefje van 100 na WIDM

De Mol is niet alleen in Vlaanderen een succes, maar ook populair in Nederland. Normaliter is deze versie direct te zien na het Nederlandse seizoen. Het is nog niet bekend in welk land het programma zich zal afspelen of wie er meedoen. In tegenstelling tot de Nederlandse versie spelen er bij onze zuiderburen alleen maar onbekende mensen mee.

Alles over het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zie je hieronder. Het nieuwe Nederlandse seizoen is vanaf 2 januari te zien op NPO 1. Het is nog onbekend wanneer De Mol te zien zal zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore