Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles laat boodschap achter in huis fan na autopech

Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (26) is erg dankbaar dat hij onlangs kon schuilen in het huis van een fan toen hij autopech had. De zanger wachtte nadat zijn wagen het had begeven in de woning op de monteur, vermaakte zich er prima en liet een souvenir achter.

"Ik vind het vreselijk dat we elkaar hebben gemist"

Fan Theadora was helaas niet thuis om haar idool te ontmoeten, maar Harry werd door een vriend van haar vader opgevangen en voorzien van een kopje thee. Ook voerde de zanger haar vis, signeerde hij zijn album en liet hij een briefje achter. 'Ik vind het vreselijk dat we elkaar hebben gemist. Ik kijk ernaar uit je snel te ontmoeten. Behandel mensen vriendelijk', is te lezen op het briefje dat Harry achterliet.

Jon
lees ook:
Jon Bon Jovi lyrisch over Harry Styles

De vader van Theadora's vriend maakte ook foto's van Harry, waarop ook te zien is dat hij haar huisdier eten heeft gegeven. Het meisje deelde alle beelden op social media en die werden snel verspreid onder fans van het voormalig One Direction-lid. 'Dit is een herinnering dat je altijd je huis en slaapkamer schoon moet houden voor het geval dat Harry Styles autopech heeft en langskomt voor wat thee', twitterde een jaloerse fan.

Nadat Harry Styles de band One Direction de rug toe heeft gekeerd is hij solo een enorme superster geworden en daar hoor je alles over in de video hieronder.

Harry
lees ook:
Harry Styles stelt fans teleur en cancelt al zijn shows

Harry Styles uitgegroeid tot superster na breuk One Direction

04:57