Entertainment

Nieuw album Adele zit er voorlopig niet in: 'Tot volgend jaar'

28 oktober 2020 20:38 Aangepast: 28 oktober 2020 21:06
Adele Beeld © Getty Images

Fans van Adele (32) hoeven voorlopig niet te rekenen op een muzikale comeback van de zangeres. De Britse gaat nadat ze vorige week eenmalig 'Saturday Night Live' had gepresenteerd 'terug haar grot in', zo schrijft ze op Instagram.

"Tot volgend jaar"

Het Amerikaanse comedyprogramma was het eerste mediaoptreden van Adele in dik vier jaar tijd. Fans hoopten dat het de opmaat was voor een nieuw album, maar zij worden nu opnieuw teleurgesteld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Relatie Adele en rapper Skepta neemt serieuze vormen aan'

In haar post bedankt Adele alle medewerkers van SNL. Ook wenst ze alle Amerikanen succes met de verkiezingen. 'Pas op elkaar en wees niet te hard voor jezelf', zegt ze. 'Ik ga terug mijn grot in om weer het (alleenstaande) kattenvrouwtje te zijn. Tot volgend jaar.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Adele stelt fans teleur in Saturday Night Live: album nog niet af

Met die laatste opmerking reageert Adele ook terloops op relatiegeruchten en bevestigt ze dat ze nog altijd single is. Eerder woensdag meldde People nog dat de zangeres serieus aan het daten zou zijn met rapper Skepta. Adele maakte vorig jaar april bekend na een huwelijk van zeven jaar te gaan scheiden van haar man Simon Konecki. De twee hebben samen een zoon.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore