Entertainment

De heerlijke kerstfilm Holidate is nu al te zien bij Netflix

28 oktober 2020 17:02 Aangepast: 28 oktober 2020 17:03
Holidate Beeld © Steve Dietl/NETFLIX

Om het op 1,5 meter toch een beetje behaaglijk te maken vliegen de kerstballen, hulst en engelenhaar je al flink om de oren. Netflix voelt (zoals altijd) de sfeer weer perfect aan en heeft vandaag alvast de allereerste kerstfilm van het seizoen online gezet. Hoewel het officieel nog 57 dagen tot Kerstmis is, kom je met 'Holidate' al helemaal in de stemming.

De film met Emma Roberts (29) en Luke Bracey (31) in de hoofdrollen vertelt een verhaal dat voor veel singles herkenbaar is. Omdat Sloane en Jackson geen partner hebben belanden ze tijdens de feestdagen steevast aan de 'kindertafel' of met een ongemakkelijke date. Als de twee elkaar ontmoeten tijdens één van deze fiasco's besluiten ze dat het maar eens afgelopen moet zijn. Ze sluiten een pact om elkaars 'holidate' te zijn en elkaar te vergezellen tijdens alle feestelijke aangelegenheden de komende tijd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Magic Mike XXL binnenkort te zien op Netflix

Hun gedeelde haat voor kerst schept een band en omdat ze elkaar beloven geen romantische gevoelens voor elkaar te krijgen, vormen ze al snel het perfecte team. Maar wanneer hun verdrag ten einde dreigt te lopen, ontdekken Sloane en Jackson dat het delen van alles wat ze haten misschien wel iets is waar ze onverwacht van houden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix komt met serie gebaseerd op Assassin’s Creed

Holidate is vanaf nu te zien bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore