Ga naar de inhoud
Entertainment

Paul de Leeuw nieuwe presentator Op1

Paul de Leeuw Beeld © ANP

Het is weer een enorme stoelendans wat betreft presentatieduo's voor het programma 'Op1'. Met ingang van 6 november aanstaande worden namelijk Astrid Joosten (62) en Paul de Leeuw (58) het nieuwe koppel op de vrijdagavond. Zij nemen hiermee de plek in van Sophie Hilbrand (45) en Hugo Logtenberg (46), die vanaf dan de maandagavonden voor hun rekening nemen.

"We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken"

"Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken", vertelt Astrid. Paul is ook erg verheugd met het nieuws vertelt hij. "Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekendgevoel te gaan geven. En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien."

Vader
lees ook:
Vader van Paul de Leeuw overleden op 88-jarige leeftijd

Gert-Jan Hox, directeur Content bij BNNVARA: "De gesprekken die ik de afgelopen week gevoerd heb met Astrid en Paul waren inspirerend. Met hun enorme ervaring en gevoel voor humor kleuren we de BNNVARA-vrijdagavond van Op1 net even anders in, natuurlijk zonder daarbij het journalistieke karakter van het programma uit het oog te verliezen."

Paul
lees ook:
Paul de Leeuw vertelt wie er nog meer meedoen aan Ranking

De talkshow Op1, een samenwerking tussen BNNVARA, EO, MAX en WNL, is elke werkdag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. 

Tim Hofman was bijna de vaste presentator van het programma. Daar hoor je alles over in de video hieronder.

Tim Hofman was bijna vaste presentator Op1

00:31