Entertainment

Joost Prinsen (78) besmet met corona

28 oktober 2020 11:02 Aangepast: 28 oktober 2020 11:30
Beeld © ANP

Joost Prinsen is besmet met het coronavirus. Dat maakt de 78-jarige theateracteur en televisiecoryfee woensdag bekend in een column in het 'Noordhollands Dagblad'.

"Vervelend hoor. Slap als een vaatdoek, dagenlang koorts"

"Ik heb corona", schrijft hij. "Vervelend hoor. Slap als een vaatdoek, dagenlang koorts en niemand in huis om tegen te roepen: Zet even een lekker koppie thee voor me."

De acteur stelt dat hij veel, eigenlijk te veel adviezen krijgt van zijn vrienden en familieleden die menen te weten wat het beste voor hem is. "De helft van de wereld is gedegradeerd tot dokter Snotje, zoals mijn vrouw, God hebbe haar ziel, het zo plastisch uitdrukte", schrijft hij. "Ik zwijg over iedereen die je aanraadt genoeg te drinken. Ik heb de afgelopen week geen mail of app gekregen waar dat niet in stond."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joost Prinsen mist het presenteren niet

Verder bekent Prinsen dat hij het afgelopen weekend weer een biertje heeft gedronken, maar verder gezond en goed eet. "Tot zover de gang van zaken overdag. ’s Nachts ben ik bezig via complotten met onbekende figuren Lange Frans te vermoorden, wat almaar niet wil lukken."

De redactie van het Noordhollands Dagblad meldt in een korte toelichting dat het goed met de acteur gaat, maar dat hij voorlopig rust neemt om te herstellen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Domper voor 5 Uur Show: presentatrice Carolina besmet met corona

Presentator Jan Joost van Gangelen vertelde eerder dit jaar over zijn ervaringen met het coronavirus en hoe erg zijn vrouw er aan toe was. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore