Entertainment

Jon Stewart keert terug met actualiteitenprogramma voor Apple TV+

28 oktober 2020 03:15 Aangepast: 28 oktober 2020 10:43
Beeld © ANP

Jon Stewart (57) keert terug op televisie. De latenightpresentator gaat een actualiteitenshow maken voor Apple TV+, zo liet de streamingservice dinsdag weten aan de 'New York Times'.

Hoe het programma er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. Apple TV+ liet weten dat het gaat om afleveringen van een uur, die ieder op één onderwerp ingaan. De streamer heeft het programma voor "meerdere seizoenen" aangekocht, maar het is nog niet duidelijk wanneer de comedian ermee van start gaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jon Stewart tekent contract bij HBO

Stewart nam in 2015 afscheid van The Daily Show, dat hij zestien jaar had gepresenteerd. Hij won in die periode meerdere Emmy's, een Bafta en zelfs twee Grammy's, die laatste voor een luisterboek dat de makers van de show uitbrachten. Hij droeg het stokje over aan Trevor Noah, die het satirische nieuwsprogramma sindsdien presenteert. Stewart verscheen in de afgelopen jaren af en toe in The Late Show With Stephen Colbert, waarvan hij ook een van de producenten is.

In Nederland hebben we onze eigen Jon Stewart in de vorm van Arjen Lubach. Hij liet onlangs weten dat hij gaat stoppen met zijn programma Zondag met Lubach, hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore