Ga naar de inhoud
Entertainment

Chrissy Teigen schrijft blog over rouwen om miskraam

Beeld © ANP

Na het verlies van haar derde kindje heeft Chrissy Teigen (34) een lange verklaring geschreven over de donkere periode waar ze doorheen is gegaan. Op haar eigen website schrijft ze dat zij en man John Legend (41) heel dankbaar zijn voor alle steun.

"Na een paar nachten in het ziekenhuis, vertelde de dokter wat ik al dacht - het was tijd om gedag te zeggen"

In haar verklaring omschrijft Chrissy onder andere de aanloop naar de bevalling. "Een maand lang lag ik op bed, om maar te proberen om het kleine jongetje naar een 'veiligere' plaats te krijgen", schrijft ze. Na de maand bedrust werd Chrissy opgenomen in het ziekenhuis, waar ze meerdere dagen verbleef. "Na een paar nachten in het ziekenhuis, vertelde de dokter wat ik al dacht - het was tijd om gedag te zeggen. Hij zou het niet overleven."

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen laat voor het eerst van zich horen na miskraam

Ook blikt Chrissy terug op haar verschillende socialemediaposts tijdens de zwangerschap en de rouw daarna. "Het voelt slecht dat ons rouwen openbaar was. Dat kwam omdat ik de blijdschap ook zo openbaar maakte. Ik wilde heel graag ons blije nieuws delen met de wereld," aldus Chrissy. "Het is lastig om daar nu naar te kijken."

John
Lees ook:
John Legend draagt emotioneel optreden op aan Chrissy Teigen

Chrissy sluit af met het bedanken van iedereen die haar de ruimte heeft gegeven om te rouwen. De afgelopen weken nam ze een break van sociale media. "Ik wist dat ik iets moest schrijven voordat ik weer verder ging met mijn leven. Ik bedank jullie allemaal hiervoor," sluit Chrissy af. "Dank naar ieder persoon die aan ons gedacht heeft en ons lieve berichten heeft gestuurd."