Entertainment

Bridget viel acht kilo af: kan nog gewoon gezellig wijn drinken

27 oktober 2020 20:07
Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland (45) vond zichzelf nooit te zwaar, maar omdat televisie voller maakt besloot ze gedag te zeggen tegen een aantal kilo's. Uiteindelijk wist ze er acht te lozen, maar lekker eten en drinken doet ze nog steeds. "Geef mij maar vet en zout. Chips en patat vind ik onweerstaanbaar", doet ze een boekje open in het tijdschrift van Linda de Mol (56).

"Ik ben acht kilo kwijt, dus het werkt voor mij uitstekend"

Het geheim van Bridget is simpel: veel eiwitten en weinig koolhydraten. Zo wist ze acht kilo af te vallen. Hoewel ze dus de afgelopen maanden goed heeft opgelet, was ze minder happig met het afzweren van de drank. Van een wijntje is de presentatrice namelijk niet vies vertelt ze zelf, maar Bridget heeft 'het geluk dat ze niet aankomt van drank'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland doet boekje open over haar verleden

Bridget probeert wel zo min mogelijk brood te eten, al slaat ze in een restaurant een knapperige broodje niet af. "Thuis heb ik koolhydraatarm brood. Soms neem ik één sneetje, waar ik een halve tosti van maak", aldus het voormalig gezicht van TMF.

Haar grote liefde op eetgebied is de kaasplank. Voor blauwe kaas kun je haar 's nachts zelfs wakker maken. Bridget: "Blijkbaar is het met kaas net als met wijn: je moet het leren waarderen (...) Dat soort dingen eet ik veel liever dan kaviaar; ik ben totaal geen luxepoes."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland en zoontje krijgen lof voor liefdadigheidswerk

Een paar weken geleden wisten de 'vrouwelijke vormen' van Bridget de headlines nog te halen:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore